Dan före dan

Under nattens timmar begav jag mig från västkusten till Sörmland för att fira jul. Samtidigt tog mitt inköpta förråd av julmust slut. Under december månad har jag, hittills, testat 21 olika sorters julmust plus 2 olika enbärsdrycker. I mellandagarna hoppas jag kunna lokalisera ytterligare en handfull varianter; exempelvis Guttsta Källa, Hammar, Ölands gårdsbryggeri, Mora gammeldags, Vimmerby och Nyckelbryggerier. (Tips mottages med största tacksamhet.)


Jag vill härmed också önska eventuella läsare en vit och stillsam jul!
B2KDSVHACS8U

2 kommentarer / Lägg till din kommentar nedan

  1. Alltså, den här bloggen har verkligen förgyllt juluppladdningen. Hoppas du kommer över lite fler spännande sorter att prova. Och god jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − elva =