Eldorado julmust (2009)Eldorado är Axfoods lågprisvarumärke. Förmodligen marknadens prismässigt billigaste julmust, kan ofta införskaffas till halva priset eller mindre jämfört med annan must.

Tillverkare
Axfood Sverige (legotillverkning)
Skum
Tätt med luftiga inslag. Jästassociationer.
Doft
Ganska väntad mustarom om än lite tunn.
Färg
Mellanmörk.
Smak
Lite sträv och kraftlös. Ganska tam men oljig och kärv halvlång eftersmak.
Förpackning
Erbjuds endast i 1,5-liters PET-flaska.
En mycket ful och utomordentligt tråkig sådan.
Ingredienser (enligt etiketten)
Kolsyrat vatten, socker, färgämne (sockerkulör), naturlig humle- och maltarom (korn), surhetsreglerande medel (citronsyra), kryddextrakt, aromer, konserveringsmedel (E211).

Eldorado julmust (2009)

Genomgående en väldigt anonym och fantasilös julmust.
Slutbetyg: två kapsyler.

1 kommentar / Lägg till din kommentar nedan

  1. Calatan, kollar inte på Tasteline (vet ej hur man gör en länk i en kommentar men det är tasteline.com sedan får man bläddra ner en bit. Lidl och Eldorado vann deras test! Vilket skämt. Det blir lätt så när många ska testa och man har med flera barn. De som inte sticka ut klara sig bäst. Men de tog med enbärsmusten (som jag tipsade de om) och Mora som det skriva få bra betyg av vuxna. De även nämna att med kan krydda sin must med bitters bland annat (även den en tips från mig). Jag föreslår att de flyger/tågar dig och min in till Stockholm nästa år för julmustsprovningen så att de få en vettig resultat. Jag kan även ha med mina barn som har fått lära sig under många år att uppskattad annat en socker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =